Samlinger,  Kurs og foredrag,  Forbilder,  Om Autismeinfo

Autismeinfo

Kristine Victoria Magnus holder kurs og foredrag og autisme for Autismeinfo.no.

Kristine har mastergrad i Bioteknologi fra NMBU og Praktisk Pedagogisk Utdanning (PPU) og har jobbet flere år som lærer og i barnehage, bl.a. med barn med autisme, ADHD og andre spesialpedagogiske behov. Hun er mor til to barn med diagnoser.

Hun er i dag selvstendig næringsdrivende og jobber som erfaringskonsulent. Hun skriver artikler og holder ulike kurs og foredrag omkring autisme, bl.a. om å få et autistisk barn, tiden før og etter diagnose, om skolevegring og tilrettelegging både hjemme og i skolehverdagen. Kristine har også selv en autismespekterdiagnose, men har vokst opp udiagnostisert. Hun kan derfor også holde foredrag om opplevelsen av å vokse opp uten diagnose, å få diagnosen i voksen alder, samt om jenter med autisme og forskjellen mellom jenter og gutter på autismespekteret.

Tidligere kurs og foredrag inkluderer: «Hva er autisme», «Autisme på arbeidsplassen», «Kommunikasjon og sosialt samspill, «Leteaksjoner» (for Røde kors), «Alternativ og supplerende kommunikasjon (ASK)», «Å være forelder til et barn med autisme» og «Å vokse opp udiagnostisert».


Hjem » Kurs og foredrag » Autismeinfo