Samlinger,  Kurs og foredrag,  Forbilder,  Om Autismeinfo

Autismeinfo

Autismeinfo.no holder kurs og foredrag om autisme.

Jeg har mastergrad i Bioteknologi fra NMBU og Praktisk Pedagogisk Utdanning (PPU) og har jobbet flere år som lærer og i barnehage, bl.a. med barn med autisme, ADHD og andre spesialpedagogiske behov.

Jeg er i dag selvstendig næringsdrivende og jobber som erfaringskonsulent. Jeg skriver artikler og holder ulike kurs og foredrag omkring autisme, bl.a. om å få et autistisk barn, tiden før og etter diagnose, om skolevegring og tilrettelegging både hjemme og i skolehverdagen. Jeg ble selv diagnostisert med ADHD og autisme i voksen alder, men har vokst opp udiagnostisert. Jeg kan derfor også holde foredrag om opplevelsen av å vokse opp uten diagnose, å få diagnosen i voksen alder, samt om autistiske jenter, maskering og autistisk utbrenthet.

Tidligere kurs og foredrag inkluderer: «Hva er autisme», «Autisme på arbeidsplassen», «Kommunikasjon og sosialt samspill, «Leteaksjoner» (for Røde kors), «Alternativ og supplerende kommunikasjon (ASK)», «Å være forelder til et barn med diagnose på autismespekteret» (for BUP foreldregruppe) og «Å vokse opp udiagnostisert».


Hjem » Kurs og foredrag » Autismeinfo